SOLID ERFARING

INNEN

ERSTATNING

Erstatningsrett omhandler de fleste saker hvor man som klient har krav på en eller annen form for erstatning. Primært gjelder det personskader og personulykker. I over 20 år har vi bistått våre klienter med de fleste former for erstatningsrett. Vi kan derfor garantere høy kompetanse på dette fagområdet, og vil kunne bistå deg med de rette valgene underveis av en erstatningsrett.

 

De fleste former for erstatningsrett dekkes av forsikringsselskapet eller innboforsikringen, noe de færreste er klar over.

 

En kortere prosess med rask observasjon av skaden

Dersom du oppsøker legebehandling raskt etter at ulykken inntreffer blir det enklere å kunne dokumentere de faktiske skadene uhellet påførte deg som skadelidende. Altfor mange utsetter legebesøket til det er for sent, altså at skadene du har kan ha oppstått i andre tilfeller.

 

Ta kontakt, og kom i dialog med en advokat med spesialfelt innen erstatningsrett og som enkelt kan utdype dine rettigheter.

HAR DU SPØRSMÅL TIL OSS? 
Ta kontakt på tlf: 55 90 85 80, på e-post: post@preto.no, eller send inn vårt kontaktskjema nedenfor, og få en uforpliktende samtale om dine problemer med en av våre advokater.

  • Facebook Social Ikon
  • LinkedIn Social Icon

ADVOKATFIRMAET PRETO & CO

MEDLEMMER AV DEN NORSKE ADVOKATFORENING

© 2018

ERKLÆRING OM INFORMASJONSKAPLSER